Als uw bank niet leent doen wij het

OVER ONS

 

Wie isQuest
Quest verstrekt sinds 1980 kredieten in Europa aan partijen, zowel individuen als bedrijven die in eigen land niet in aanmerking komen voor een lening. Omdat onderpand of garantstellingen voor onze klanten vaak een groot probleem zijn lenen wij zonder onderpand. Het extra risico dekken wij af middels een kredietrisico verzekering. De premie van deze verzekering dient te worden voldaan voordat de lening wordt bijgeschreven maar nadat uw aanvraag is goedgekeurd en u een getekend contract met ons heeft afgesloten.

 

ONZE MENSEN
Wij zijn van oorsprong een Engels/Australisch bedrijf en sinds 1980 hebben wij grote expertise opgebouwd in het verstrekken van krediet aan mensen die ergens anders niet kunnen lenen. Wij werken slechts met de beste kredietspecialisten en juridische adviseurs om er zeker van te zijn dat elke lening die wij verstrekken aan alle regels voldoet die de EU en dus ook uw eigen overheid stellen.  Er zijn geen restricties aan het doel waarvoor u wilt lenen en wij gaan creatief om met uw persoonlijke omstandigheden om samen met u tot een oplossing te komen voor uw financiële uitdagingen.

ONZE FILOSOFIE
Het is ons doel om iedereen van krediet te kunnen voorzien die bij de eigen bank is afgewezen. Wij helpen mensen en bedrijven aan een financiering die daarvoor bij lokale instituten niet meer in aanmerking komen. Een slechte kredietwaardigheid is bijna nooit een reden om een kredietaanvraag af te wijzen. Door het kredietrisico te beperken middels een verzekering die ons voor een flink deel compenseert als er iets mis gaat met de terugbetaling zijn wij in staat om bijna altijd een krediet te verstrekken.

 

WAAROM WIJ WEL LENEN
Er zijn redenen waarom wij wel een lening kunnen aanbieden terwijl uw eigen bank dat vaak niet kan. Zo hebben wij niets met de lokale toezichthouder te maken die in Nederland of Belgie geregistreerde banken verbiedt om te lenen aan bedrijven en individuen met een  slechte kredietwaardigheid. Wij lossen het extra risico op middels een kredietrisico verzekering.

 

VERZEKERING
Omdat veel van onze klanten niet  voldoen aan de solvabiliteitseisen die gesteld worden aan een leningnemer en omdat mensen die bij het BKR of de Centrale Voor Kredieten zijn geregistreerd meestal geen onderpand of garantstelling kunnen overleggen, stellen wij een kredietrisico verzekering verplicht. Met zo'n verzekering beperken wij het risico en kunnen wij dus gemakkelijker lenen aan u.

 

50% premie retour

als u geen van uw eerste 12 aflossingstermijnen mist