KREDIET VOOR IEDEREEN

Lenen ongeacht de omstandigheden

HYPOTHEEK VS PERSOONLIJK KREDIET

Als u op zoek bent naar een hypotheek dan vragen wij u om in plaats hiervan een persoonlijk krediet te overwegen. Onze looptijden zijn net zo lang als die van een hypotheek. U kunt tot 30 jaar lenen, de rente staat vast voor de hele looptijd en als bijkomend voordeel nemen wij uw huis niet in onderpand. Dat is een geruststellend gevoel als het even tegenzit.

CREDITCARDS

Als u op zoek bent naar een creditcard voor uw vakantie of gewoon om wat extra achter de hand te hebben in een noodgeval dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Speciaal voor die mensen die geen kaart kunnen krijgen bieden wij Visa en Master cards aan met een bestedingsruimte tussen de 5 en 15 duizend Euro. Tien procent van de bestedingsruimte dient te worden aanbetaald. Maandelijks dient 2% van de uitstaande rekening te worden voldaan. .

PERSOONLIJK KREDIET

Snel krediet hoeft niet duur te zijn en hoeft niet bepaald moeilijk te verkrijgen te zijn. Vraag vandaag aan en uw krediet is overmorgen beschikbaar. Wij lenen aan iedereen dus ook als u een slechte kredietwaardigheid heeft of er redenen van andere aard zijn waarom uw eigen bank geen krediet versterkt aan u. Wij kunnen zonder dralen stellen dat wij in feite aan iedereen lenen die kan aantonen dat het bij ons uit te nemen krediet in beginsel kan worden afgelost. Quest-Online kent geen verborgen kosten. Al onze kosten kunt u dus gewoon terugvinden in onze brochures. De brochure voor uw persoonlijke lening waarin u ook onze tarieven kunt vinden kunt u hieronder downloaden. Wij maken u er nogmaals op attent dat wij een premie voor kredietrisico rekenen. Deze premie staat in de brochure en wij  wijzen u erop dat de premie verschuldigd is als u met ons een getekend contract heeft en het dus 100% zeker is dat u de lening krijgt

 

 

ZAKELIJK KREDIET

Quest verstrekt krediet aan iedereen dus ook aan startende ondernemers die een enorm hoge rente niet kunnen betalen, hun leningen vaak niet binnen een handvol jaren kunnen aflossen of het doodzonde vinden om een fors deel van hun aandelen af te staan aan een venture kapitalist. Quest is er natuurlijk ook voor bestaande ondernemingen die vaak een hele papierwinkel moeten aanleveren bij hun bank om een lening te kunnen krijgen. Wij verstrekken snel en effectief krediet. Wij proberen uw aanvraag altijd binnen een dag af te ronden. Wij lenen aan nieuwe ondernemingen een maximum van 500,000 Euro en wij lenen aan bestaande ondernemers maximaal 1 miljoen Euro. Omdat wij gemakkelijker lenen dan een lokale grootbank is de kans dat wij niet volledig worden terugbetaald natuurlijk ook veel groter dan wanneer u een lang en moeizaam proces moet doorlopen om een lening te krijgen. Ook ondernemers moeten daarom verplicht een kredietrisico verzekering afsluiten. Deze verzekering stelt ons in staat om grotere risico’s te nemen en om makkelijker en sneller aan u te lenen. Als u een eenmanszaak heeft of een ZZP’er bent dan kunt u bijna altijd beter een persoonlijk krediet nemen. Eventueel kan dat later worden overgezet op naam van uw onderneming. Een persoonlijk krediet voor uw eenmanszaak is vaak binnen uren geregeld. .